Româncă, obligată să se prostitueze. Amenințată cu incendierea casei părinților

© AP Photo / StringerUna prostituta en un burdel en Hamburgo (archivo)
Una prostituta en un burdel en Hamburgo (archivo) - Sputnik Moldova
Abonare
Zilele trecute au fost aduşi în fața instanței din Bavaria cinci români, patru bărbaţi şi o femeie, care conduceau o reţea internaţională de trafic de persoane şi exploatare sexuală.

BUCUREŞTI, 22 iulie — Sputnik. În ziua de 2 decembrie 2015, polițiștii germani au eliberat o tânără româncă din apartamentul în care fusese sechestrată, bătută şi obligată să se prostitueze, potrivit cotidianului german Südwest Presse

Bordel - Sputnik Moldova
Societate
Racolate în Moldova, pentru a se prostitua în Germania

Tânăra de 24 de ani se afla într-o stare precară, era subnutrită, iar de la 47 de kilograme pe care le avea inițial, ajunsese la doar 33 de kilograme. Timp de doi ani de zile a trăit un adevărat coșmar, fiind obligată să se prostitueze la două bordeluri, dintre care unul era FKK Safari Club din Neu-Ulm (landul Bavaria).

Totul din cauza a cinci români, patru bărbați și o femeie, care au fost aduși zilele trecute în fața instanței sub acuzația de trafic de persoane și exploatare sexuală. Justiţia germană a arătat că mai multe românce au avut aceeași soartă ca și tânăra victimă, fiind aduse cu false promisiuni în Germania sau în alte ţări din Occident, iar apoi forțate să se prostitueze.

Tânăra a fost bătută pentru că a opus rezistenţă. Ceea ce a făcut-o să se resemneze a fost faptul că agresorii au amenințat-o că dacă nu se supune cerințelor lor, casa părinților ei va fi incendiată.

Procesul este în curs de desfășurare. Mai multe detalii vor ieşi la suprafaţă în zilele următoare.

Fluxul de știri
0