Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Răspunsul Kremlinului la amenințările ”Statului Islamic”

© Sputnik / Natalia Seliverstova / Accesați arhiva multimediaDmitri Peskov, porte-parole du président russe
Dmitri Peskov, porte-parole du président russe - Sputnik Moldova
Abonare
Administrația prezidențială a Rusiei a reacționat la mesajul video postat de gruparea teroristă autointitulată ”Statul Islamic”. Purtătorul de cuvânt al președinției ruse a declarat că astfel de mesaje nu trebuie să fie supraapreciate, însă vor fi luate toate măsurile de siguranță necesare.

CHIȘINĂU, 1 aug – Sputnik. Kremlinul a îndemnat să nu fie supraevaluată importanța amenințărilor grupării ”Statul Islamic” în adresa Rusiei. În opinia lui Dmitri Peskov, secretarul de presă al președintelui Rusiei, astfel de manifestări sunt caracteristice logicii unor oameni care simt că sunt ajunși din urmă.

Противостояние радикальных исламистов и сил правопорядка в Исламабаде, islamişti, taliban - Sputnik Moldova
Rusia, ameninţată cu războiul de către ”Statul Islamic”

Reprezentantul Kremlinului a subliniat că mesajele video ale teroriștilor nu sunt în stare să influențeze politica Moscovei.

“Astfel de amenințări nu sunt în stare să influențeze politica consecventă a Rusiei, politica președintelui Putin în lupta cu terorismul, cu terorismul internațional, care va continua în toate direcțiile”, a subliniat Peskov.

Duminică, reprezentanții grupării teroriste ”Statul Islamic”, au postat pe internet un mesaj video cu amenințări la adresa președintelui Putin și a cetățenilor ruși.

Fluxul de știri
0