Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

În Armenia au fost eliberaţi toţi ostatecii

© Sputnik / Асатур ЕсаянцКарета "Скорой помощи" перевозит раненых в результате захвата здания полиции в Ереване.
Карета Скорой помощи перевозит раненых в результате захвата здания полиции в Ереване. - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul sănătăţii din Armenia a confirmat eliberarea a doi medici care au fost luaţi ostateci. La moment, pe teritoriul sediul secţiei de poliţie luate cu asalt de către o grupare înarmată nu au mai rămas ostateci.

CHIŞINĂU, 31 iul — Sputnik. Ultimii doi medici care au fost luaţi ostateci au părăsit în ajun sediul ocupat al secţiei de poliţie din Erevan, a declarat pentru Sputnik Armenia purtătorul de cuvânt al Ministerului armean al Sănătăţii, Anait Aitanean.

Aceasta s-a abţinut de la comentarii, precizând doar că starea lucrătorilor medicali este bună.

Полицейская бронемашина - Sputnik Moldova
(VIDEO) Tentativă de lovitură de stat în Armenia?

Astăzi, un membru al grupării „Sasna tsrer" (Luptătorii din Sasun) a declarat pentru publicaţia 1in.am că ultimii ostateci au părăsit teritoriul secţiei de poliţiei. El a menţionat că nimeni nu i-a reţinut pe aceştia şi că ei au putut pleca de sine stătător.

Amintim că la 27 iulie membrii grupării înarmate au luat ostateci patru lucrători ai serviciului de Urgenţă, inclusiv o soră medicală, care au venit să acorde ajutor răniţilor de pe teritoriul secţiei de poliţie ocupate.

Anterior, Uniunea Europeană a îndemnat membrii grupării să-i elibereze pe toţi medicii sechestraţi în capitala Apmeniei.

Fluxul de știri
0