Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cine a aruncat copilul în containerul de gunoi lângă Autogara de Nord

© Sputnik / Владимир Песня / Accesați arhiva multimediaМусорный бак
Мусорный бак - Sputnik Moldova
Abonare
Organele ocrotirii ordinii de drept au identificat persoana care săptămâna trecută a aruncat un copil într-o ladă de gunoi de lângă Autogara de Nord.

CHIȘINĂU, 29 iul — Sputnik. Colaboratorii organelor ocrotirii ordinii de drept din capitală au dat de urmele mamei fetiței care fusese aruncată săptămâna trecută la gunoi în preajma Autogării de Nord.

Copilul a fost găsit fără suflare de către un portar care a anunțat poliția.

Роддом - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Mama care și-a aruncat copilul la gunoi este gata să-l ia acasă

Potrivit anchetei, cea care a aruncat fetița este o femeie de 35 de ani originară din raionul Leova care la ora actuală vagabondează prin capitală. S-a dovedit că aceasta consumă alcool și că nu are un loc de trai permanent.

Potrivit informației preliminare, femeia a născut singură în locuința în care se afla provizoriu și că în acel moment era beată. La interogatoriu ea a declarat că fetița s-a născut moartă, însă nu-și mai amintește alte circumstanțe legate de acea zi. Acum ea urmează să fie supusă unor analize care să confirme faptului că a născut neasistată.

Anterior, expertiza medicală legală a comunicat că s-ar putea ca acel copil să se fi născut mort, însă rezultatele expertizei respective încă nu sunt definitive.

Poliția și procuratura trebuie să prezinte un aviz juridic referitor la comportamentul acestei femei.

Мать, выбросившая девочку в мусорный бак
Мать, выбросившая девочку в мусорный бак - Sputnik Moldova
Мать, выбросившая девочку в мусорный бак
Fluxul de știri
0