Clinton vorbește despre Trump de două ori mai mult decât acesta despre ea

© Sputnik / Никита Шохов / Accesați arhiva multimediaПредвыборное ралли кандидата в президенты США Хиллари Клинтон в штате Кентукки
Предвыборное ралли кандидата в президенты США Хиллари Клинтон в штате Кентукки - Sputnik Moldova
Abonare
Doi pretendenți principali la postul de președinte al SUA, fostul secretar de stat Hillary Clinton și miliardarul Donald Trump vorbesc foarte mult în luările lor de cuvânt unul despre altul. Ultimele lor discursuri au arătat că Clinton face acest lucru mult mai des.

CHIȘINĂU, 29 iul — Sputnik. Candidatul la funcția de președinte al SUA, Hillary Clinton, a amintit în cadrul discursului său din cadrul congresului Partidului Democrat despre principalul său rival la alegeri, republicanul Donald Trump, de două ori mai mult decât o săptămână în urmă.

Astfel, în timpul luării sale de cuvânt care a durat două ore, Clinton a pomenit numele lui Trump de 21 de ori, o dată adresându-i-se pe numele mic, când a spus: "Donald, tu nu știi", având în vedere că republicanul nu știe cum să lupte cu "Statul Islamic".

Президент Соединенных Штатов Америки (США) Барак Обама - Sputnik Moldova
Trump i-a învinuit pe Obama și Clinton de eșecul politicii externe americane

Trump, la rândul său, care a avut o luare de cuvânt exact acum o săptămână, ţinând un discurs mai scurt, a pomenit de 11 ori numele, inclusiv al fostului președinte al SUA Bill Clinton. O dată politicianul s-a adresat către rivala sa pe numele mic.

În cadrul unui sondaj publicat anterior, care a fost realizat între 22-24 iulie, Trump a fost susținut de 39% dintre potențialii alegători. Pentru Clinton s-au pronunțat 37% dintre respondenți. E de remarcat că aproximativ un sfert dintre cei chestionați în prezent nu sunt gata să răspundă pentru care candidat și-ar da votul.

Alegerile președintelui SUA sunt programate pentru 8 noiembrie.

Fluxul de știri
0