Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Obama are impresia că Rusia l-ar favoriza pe Trump

© Sputnik / Никита Шохов / Accesați arhiva multimediaСторонник кандидата в президенты США от Республиканской партии Дональда Трампа.
Сторонник кандидата в президенты США от Республиканской партии Дональда Трампа. - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Rusia favorizează candidatul Donald Trump în cursa electorală pentru fotoliul de președinte al SUA, consideră Barack Obama.

CHIȘINĂU, 27 iulie — Sputnik. Campania electorală a candidatului republican Donald Trump este reflectată mai favorabil în Rusia, consideră președintele SUA Barack Obama.

"Mă bazez pe ceea ce a declarat Trump. Cred că Trump are parte de o reflectare favorabilă în Rusia", a declarat Obama în cadrul unui interviu oferit postului NBC, răspunzând la întrebarea dacă Putin este motivat să-l vadă mai curând pe Trump la Casa Albă.

Президент Соединенных Штатов Америки (США) Барак Обама - Sputnik Moldova
Trump i-a învinuit pe Obama și Clinton de eșecul politicii externe americane

Anterior, consilierul lui Trump pentru politica externă, generalul în retragere Michael Flynn, a declarant agenției Sputnik că staff-ul electoral al lui Trump nu planifică să dea publicității informația cu privire la politica candidatului privind relațiile cu Federația Rusă. Trump a fost criticat în SUA pentru declarațiile sale în care spunea că "se va înțelege" cu președintele rus Vladimir Putin.

Purtătorii de cuvânt de la Casa Albă au declarat anterior că nu vor face supoziții cu privire la existența unui eventual sprijin din partea Rusiei pentru candidatul Partidului Republican.

Fluxul de știri
0