Cine vrea o revoluție în transportul urban (VIDEO)

© Honda, YoutubeHonda, conceptul 3R-C
Honda, conceptul 3R-C - Sputnik Moldova
Abonare
Compania japoneză Honda vrea să lanseze în cadrul expoziției ”Geneva Motor Show” un nou concept – hibridul mașină-motocicletă. Iată cum arată aceasta.

CHIȘINĂU, 27 iul – Sputnik. În ultimii ani, designerii auto acordă o atenție sporită elaborării conceptelor ce vizează transportul urban individual. Compania Honda a considerat prioritar să elaboreze un model revoluționar, prin care va încerca să cucerească piața. Acesta va purta numele de 3R-C. Prezentarea vehiculului va avea loc în acest an la ”Geneva Motor Show”. Se așteaptă ca 3R-C va servi drept model și va revoluționa domeniul transportului urban.

Автосалон Tokyo Motor Show 2015/ Electromobile, salon auto, mașini ecologice - Sputnik Moldova
Război global pe piața auto: motorul electric vs cel cu ardere internă

Conceptul 3R-C este, în primul rând, un vehicul pe o platformă cu trei roți, însă seamănă cu un mototrike clasic. 3R-C are două roți situate în partea din față și doar una în spate, ceea ce reprezintă o soluție destul de neobișnuită.

În al doilea rând, conceptul 3R-C este un mijloc de transport electric. Are un sistem de alimentare în proporție de 100% electric.

Deocamdată nu se cunoaște exact ce tip de acumulatoare vor fi folosite în cazul 3C-R, deși sunt bănuieli că ar fi cu litiu-ion. Designul conceptului a fost gândit pentru sporirea securitatății șoferului. Cabină 3R-C poate fi închisă cu o cupolă de sticlă, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji dacă vă aflați la volanul vehiculului pe timp de ploaie. 3R-C-ul este construit pentru a transporta doar o singură persoană.

Până la acest moment nu se cunosc date despre viteza pe care o poate atinge și nici despre energia pe care o consumă acesta. Mai multe detalii vor apărea după lansarea oficială de la Salonul Auto. Încă nu se cunoaște nici prețul pentru acest mijloc de transport inovativ.

Fluxul de știri
0