Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un nou atac armat în Germania. La Berlin a fost ucis un medic

© REUTERS / Hannibal HanschkePolice stand outside the university clinic in Steglitz, a southwestern district of Berlin, July 26, 2016 after a doctor had been shot at and the gunman had killed himself.
Police stand outside the university clinic in Steglitz, a southwestern district of Berlin, July 26, 2016 after a doctor had been shot at and the gunman had killed himself. - Sputnik Moldova
Abonare
Un medic a decedat în urma unui atac cu armă de foc în spitalul „Benjamin Franklin" din Berlin. Atacatorul este unul din pacienții spitalului.

CHIȘINĂU, 26 iul — Sputnik. Un bărbat necunoscut a tras focuri de arme în spitalul Benjamin Franklin din Berlin, districtul Steglitz.

Incidentul a avut loc în secția chirurgiei maxilo-faciale, comunică agenția DPA. Angajații spitalului au fost anunțați să se blocheze în cabinete.

​Potrivit poliției, atacatorul era unul din pacienții spitalului. Acesta a rănit medicul, după care s-a sinucis. Medicul rănit a decedat în urma rănilor primite.

​Poliția berlineză a anunțat pe Twitter că nu există informații cu privire la alte persoane care ar fi avut de suferit. Situația de pe teritoriul campusului este sub control.

​Totodată, poliția exclude orice versiune a unui atentat.

"În prezent, nu avem nici un fel de indicii care ar arăta că e vorba de un atentat terorist", se menționează în mesajul publicat pe Twitter de către poliția din Berlin.

Spitalul „Benjamin Franklin" este unul dintre cele patru spitale Charite, cele mai mari spitale universitare din Europa. Clădirea a fost construită în anii 60, fiind proiectată pentru 900 de pacienți.

Fluxul de știri
0