Teroarea din Germania și "minciuna corectă politic" ce a contagiat Europa

© AFP 2024 / Karl-Josef Hildenbrand Atac în tren, Germania
Atac în tren, Germania - Sputnik Moldova
Abonare
Deputatul PNL Daniel Gheorghe comentează pe pagina sa de Facebook despre atacurile teroriste care au avut loc recent în Germania, arătând ca decizia Angelei Merkel de a primi milioane de emigranți musulmani în Europa poate avea drept consecință autodistrugerea Europei.

BUCUREȘTI, 26 iulie — Sputnik. Daniel Gheorghe scrie că actele teroriste produse în Germania în ultimele zile sunt consecința unor decizii greșite luate de cancelarul german și de ceilalți lideri europeni îndoctrinați în spiritul corectitudinii politice.

Decizia de a fi invitați milioane de emigranți musulmani în Europa, în timp ce oamenii din Europa de Est sunt "înjurați si umiliți la tot pasul", reflectă lipsa de discernământ și de respect față de popoarele Europei manifestată de liderii UE, este de părere Daniel Gheorghe.

Deputatul PNL afirmă că aceasta este cauza principală a evenimentelor tragice survenite în ultimele zile în Germania. Liderii europeni "vor continua să bată câmpii cu riscul naționalismului care îi stârnește pe "bieții" imigranți, vor scoate crucifixele și icoanele din spațiile publice, să nu se simtă jigniți străinii când blochează intersecția întinzând covorașul și, nu în ultimul rând, vor justifica fiecare atac terorist pe baza unor probleme psihice cauzate tot de răii de autohtoni, care nu se predau în fața culturii străine", comentează Daniel Gheorghe pe pagina personală de Facebook.

Deputatul avertizează că, dacă va continua să ducă o astfel de politică infestată de marxism cultural, Europa se va autodistruge.

Fluxul de știri
0