Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Gimnaștii din Rusia se află deja la Rio de Janeiro

© Sputnik / Алексей Филиппов / Accesați arhiva multimediaСпортивная гимнастика
Спортивная гимнастика - Sputnik Moldova
Abonare
Selecționata Rusiei de gimnastică sportivă, în pofida zvonurilor de acum o zi, a ajuns deja la Rio de Janeiro, iar sportivii s-au cazat și au început pregătirile pentru competiții.

CHIȘINĂU, 25 iul — Sputnik. Selecționata Rusiei de gimnastică sportivă s-a instalat în orășelul olimpic de la Rio de Janeiro, fără nici o problemă, transmite agenția "R-Sport" cu referire la antrenorul superior al echipei, Valentina Rodionenko.

Отель Radisson Blu Resort & Congress Centre в Сочи - Sputnik Moldova
Sport
Ultima oră: CIO nu a interzis participarea Rusiei la Rio 2016

Duminică, în mass-media din Rusia a fost difuzată o informație cu privire la faptul că selecționatei Rusiei de gimnastica sportivă nu i s-ar fi permis să se cazeze în Brazilia.

"Am ajuns. Totul este în ordine. Ne-am cazat fără probleme în orășelul olimpic", a declarat Rodionenko.

Potrivit ei, nu este clar cine a difuzat informațiile false despre faptul că gimnaștii ruși anu ar fi putut să se cazeze la Rio.
”Nici Comitetul olimpic din Rusia nu cunoaște de unde a apărut această informație. Dar ceea ce contează e faptul că totul e în ordine, iar cele mai neplăcute lucruri au fost depășite", a declarat antrenoarea.

Fluxul de știri
0