Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Soarele, luna și… vezi unde a ajuns Ghimpu în acest weekend

© Mihai Ghimpu / FacebookMihai Ghimpu, liderul PL
Mihai Ghimpu, liderul PL - Sputnik Moldova
Abonare
Pe rețelele de socializare a apărut o înregistrare video care ”trădează” cu s-a ocupat în acest sfârșit de săptămână liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu.

CHIȘINĂU, 24 iul – Sputnik. La finele săptămânii liderii alianței de guvernare de la Chișinău s-au aflat în așteptarea unui răspuns crucial din partea PPEM. Fiecare a așteptat în felul său, inclusiv Mihai Ghimpu.

Юрий Лянкэ - Sputnik Moldova
Politică
Leancă: Republica Moldova nu trăiește pe o planetă sigură și stabilă

Șeful liberalilor moldoveni nu s-a putut stăpâni și, cât ai clipi din ochi, s-a pomenit iarăși pe malul apei, cu undița în mână.

Deocamdată nu se cunoaște dacă și în acest week-end dânsul a prins și ceva pește, dar că s-a aflat printre pescari e sigur.

Una dintre cele mai recente postări pe pagina sa de Facebook arată că acolo unde s-a aflat acesta duminică era ”soarele, luna și pescari cât lumea”.

© Mihai Ghimpu/FacebookPostare pe pagina de Facebook a liderului PL, Mihai Ghimpu, despre un loc unde politicianul a pescuit.
Postare pe pagina de Facebook a liderului PL, Mihai Ghimpu, despre un loc unde politicianul a pescuit. - Sputnik Moldova
Postare pe pagina de Facebook a liderului PL, Mihai Ghimpu, despre un loc unde politicianul a pescuit.
Fluxul de știri
0