Ponta, după atacul de la Munchen: avem și noi în Romania "teroriștii" noștri...

© AFP 2022 / Matthias Balk / dpaPolicemen arrive at a shopping mall following shootings on July 22, 2016 in Munich
Policemen arrive at a shopping mall following shootings on July 22, 2016 in Munich - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Fostul premier român Victor Ponta a scris într-o postare pe Facebook că este prudent, dar nu îi este frică de atacurile teroriste din țările europene.

CHIȘINĂU, 23 iul — Sputnik. Fostul premier român Victor Ponta a reacționat, într-o postare pe Facebook, la atacul armat de vineri seara din capitala Bavariei.
Politicianul a chemat la prudență.

„Prudența este un semn de inteligență, dar frica este arma teroriștilor (nu doar cei de la ISIS, avem și noi în Romania "teroriștii" noștri de alt tip, dar la fel de fanatici și răi) și nu trebuie niciodată să cedăm în fața ei!", a scris Victor Ponta.

Police officer search a residential area near the Olympia shopping centre after a shooting was reported there in Munich. - Sputnik Moldova
Peste 2 mii de poliţişti au participat la căutările atacatorului din Munchen

Totodată, fostul premier al României a precizat că „suntem într-un nou război, de alt tip, dar la fel de periculos".

„Acum am văzut tragedia din Germania. Dincolo de compasiune și solidaritatea cu victimele ororilor din această seară de la Munchen, îmi confirmă că suntem într-un nou război, de alt tip, dar la fel de periculos!", a reacționat politicianul, după atacul de ieri seara din Munchen.

Un cetățean germano-iranian a deschis vineri seara focul în fața unui restaurant fast-food și la un centru comercial din Munchen, omorând 9 persoane și rănind alte 16, dintre care 3 se află în stare gravă, după care s-a sinucis.

Pentru desfășurarea operațiunii speciale a forțelor de ordine germane, au fost mobilizați 2300 de polițiști.

Fluxul de știri
0