Victor Ponta: voi merge în vacanță cu familia în Turcia

© Sputnik / Алексей Даничев / Accesați arhiva multimediaПрибытие первых лиц государств в Сочи
Прибытие первых лиц государств в Сочи - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Fostul premier român Victor Ponta a scris într-o postare pe Facebook că este prudent, dar nu îi este frică de atacurile teroriste din țările europene.

CHIȘINĂU, 23 iul — Sputnik. „Acum am văzut tragedia din Germania. Dincolo de compasiune și solidaritatea cu victimele ororilor din această seară de la Munchen, îmi confirmă că suntem într-un nou război, de alt tip, dar la fel de periculos!", a reacționat fostul premier român Victor Ponta la atacul de ieri seara din Munchen.

Police officer search a residential area near the Olympia shopping centre after a shooting was reported there in Munich. - Sputnik Moldova
Peste 2 mii de poliţişti au participat la căutările atacatorului din Munchen

Într-o postare pe o rețea de socializare Victor Ponta îndeamnă românii să nu fie dominați de frică pentru a nu încuraja teroriștii și a dat de înțeles că nu este speriat de atacurile teroriste din ultima perioadă, ci dimpotrivă, intenționează să viziteze țările afectate.

„Voi merge în vacanță cu familia în Turcia. Voi merge cu plăcere în Franța (unde este stare de urgență ca și în Turcia de mai multe luni). Voi merge la Bruxelles!", a scris el pe pagina sa de Facebook.

Victor Ponta a mai chemat la prudență.

Fluxul de știri
0