Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ilan Șor le-a adresat susținătorilor săi o scrisoare

© Sputnik / Ион СавинIlan Șor la Judecătoria Buiucani, 21 iulie 2016
Ilan Șor la Judecătoria Buiucani, 21 iulie 2016 - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul de Orhei le-a dat asigurări celor care îl susțin că efortul lor nu este unul zădarnic. Iată ce se mai spune în scrisoarea lui Șor, adresată orheienilor.

CHIȘINĂU, 22 iul – Sputnik. Primarul orașului Orhei, Ilan Șor, a făcut public, prin intermediul avocaților săi, un mesaj adresat orheienilor. Edilul le mulțumește oamenilor că sunt alături de el.

Ilan Șor la Judecătoria Buiucani, 21 iulie 2016 - Sputnik Moldova
Politică
Judecătoria Buiucani i-a prelungit arestul lui Ilan Șor

”Vreau să Vă mulțumesc din suflet pentru că sunteți alături de mine, pentru că vă faceți griji pentru mine, pentru că nu vă lăsați influențați, intimidați, pentru că sunteți curajoși! Prezența voastră și eroismul de care dați dovadă de fiecare dată, îmi dă puteri și speranțe să lupt mai departe”, se spune în mesajul lui Șor.

El a ținut să amintească despre realizările din Orhei din momentul în care el a preluat conducerea primăriei.

”Am demonstrat întregii țări că, indiferent ce zic și cred alții, noi, împreună cu voi, suntem o echipă capabilă de a dezvolta și de a transforma un oraș considerat provincie într-o localitate prosperă. Într-un an, Orheiul, pe care am onoare să-l conduc, a devenit model pentru toată Republica Moldova”, sublinaiză edilul.

Protest în susținerea lui Ilan Șor la Judecătoria Buiucani din Chișinău, 21 iulie 2016 - Sputnik Moldova
Politică
Avocații: vineri depunem apel contra arestării lui Șor

el mai afirmă că ”astăzi, anume orașul Orhei este localitatea exemplu pentru toate orașele din țara noastră”.

”Mă mândresc cu cele realizate până acum și voi depune toate eforturile în continuare, indiferent de situație, ca orheienii să ducă o viață mai bună, iar copii lor să aibă un viitor mai frumos”, a dat asigurări Șor.

Totodată, el le-a dat asigurări susținătorilor săi că ceea ce fac ei, adică susținerea pe care i-o oferă, nu este în zadar.

”Regret că, în Republica Moldova presiunile din exterior și de pe rețelele de socializare au devenit mai importante ca dreptatea. Vă mulțumesc încă o dată că sunteți alături de mine. Doar luptând împreună vom învinge și vom face ca toți să cunoască adevărul”, se mai spune în mesaj.

Fluxul de știri
0