Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov: americanii să mediteze asupra relației dintre poliția SUA și cetățeni

© Sputnik / Iliya Pitalev / Accesați arhiva multimediaForeign Minister Sergey Lavrov gives interview to Ekho Moskvy, Govorit Moskva
Foreign Minister Sergey Lavrov gives interview to Ekho Moskvy, Govorit Moskva - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, participă la forumul de instruire a tineretului „Территория смыслов на Клязьме” din regiunea Vladimir.

CHIȘINĂU, 22 iul – Sputnik. Aplicarea violenței de către polițiștii din SUA față de oamenii de culoare, precum și reacția ultimilor,  reprezintă un semnal serios de alarmă, iar americanii încă urmează să conștientizeze ce li se întâmplă, a declarat ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov.

Полиция расстрелы Даллас - Sputnik Moldova
Tragedie la Dallas: cinci polițiști împușcați și o sinucidere (VIDEO)

”Ceea ce se întâmplă la ora actuală, ca urmare a violenței aplicată de polițiști față de oamenii de culoare, precum și reacția de răspuns a acestora din urmă față de forțele de ordine, reprezintă un semnal de alarmă serios”, a declarat Lavrov.

El a subliniat și faptul că președintele Obama este nevoit să vorbească deja în public despre această problemă.

”Americanii încă urmează să înțeleagă ce li se întâmplă”, a conchis Lavrov.

Fluxul de știri
0