Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ilan Șor a fost adus la judecătorie fără vestă antiglonț

© Sputnik / Ион СавинIlan Șor la Judecătoria Buiucani, 21 iulie 2016
Ilan Șor la Judecătoria Buiucani, 21 iulie 2016 - Sputnik Moldova
Abonare
Forțele de ordine l-au adus pe omul de afaceri Ilan Șor la Judcătoria Buiucani fără vestă antiglonț. Joi această instanță urmează să decidă în privința prelungirii arestului aplicat lui Șor, asupra căruia insistă procurorii.

CHIȘINĂU, 21 iul – Sputnik. La 30 iunie curent Curtea de Apel a respins demersul avocaților, care au cerut eliberarea lui Șor din arest. Atunci primarului de Orhei i-a fost pusă o vestă antiglonț. Organele de drept au subliniat că a fost vorba despre o măsură de securitate necesară.

Protest al susținătorilor lui Ilan Shor la Curtea de Apel Chișinău - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Protest de amploare la Judecătoria Buiucani: oamenii cer eliberarea lui Şor

Și de această dată sute de oameni s-au adunat în faţa Judecătoriei Buiucani din capitală, unde magistraţii vor examina demersul procurorilor anticorupţie cu privire la prelungirea mandatului de arest preventiv în izolator pentru primarul Orheiului, Ilan Şor.

Avocatul primarului, Denis Ulanov, a declarat anterior pentru Sputnik că nu vede temei juridic pentru prelungirea mandatului de arest pe numele clientului său.

Fluxul de știri
0