Primarul de Chișinău va juca rolul principal într-o telenovelă moldovenească

© ProTVDorin Chirtoacă și Anișoara Loghin
Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Abonare
Telenovela în care Dorin Chirtoacă va avea rolul principal va debuta în toamna acestui an.

CHIȘINĂU, 21 iulie — Sputnik. Joi, primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a inspectat șantierul din Parcul „Valea Morilor" și lucrările de amenajare a plajei lacului „Valea Morilor". Jurnaliștii au profitat de ocazie și l-au întrebat ce părere are despre modul în care se încercă demiterea sa din funcție și anume prin organizarea unui referendum.

ședința primăriei заседание примэрии Chirtoacă Киртоакэ - Sputnik Moldova
Politică
Referendumul de demitere a lui Chirtoacă este tot mai aproape

Primarul de Chișinău a declarat că „totul este o telenovelă prin care sunt manipulați locuitorii Chișinăului. Eu le-am dorit succes și le doresc succes în continuare. Eu cred că autorii inițiativei de organizare a unui referendum de revocare din funcție vor putea aduna nu o sută de mii de semnături, dar chiar o sută cincizeci de mii de semnături, ținând cont de faptul că eu am câștigat în alegeri cu peste 50 la sută din voturi. Asta înseamnă că jumătate din locuitorii Capitalei sunt cei nemulțumiți”.

Se pare că edilul deja și-a intrat în rolul de actor principal al acestei telenovele. El s-a arătat îngrijorat de starea uneia dintre reporterițe care, după părerea lui, ar fi tremurat în timp ce-i acorda întrebări.

„Dumneavoastră de ce tremurați când îmi puneți întrebări? Nu stați comod? Vă înțeleg, vă este incomod, probabil și din alte motive", a declarat primarul de Chișinău cu un ton enigmatic.

Fluxul de știri
0