Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ministerul Finanțelor pune cruce pe actualul Cod fiscal

© Sputnik / Антон Денисов / Accesați arhiva multimediaКурс валют в Москве / Cursul valutar, Moscova
Курс валют в Москве / Cursul valutar, Moscova - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Finanțelor a anunțat că lansează procedura de selecţie a experţilor pentru elaborarea noului Cod fiscal al Republicii Moldova.

CHIȘINĂU, 21 iul – Sputnik. Potrivit Ministerului Finanţelor, prin elaborarea noului Cod fiscal se urmărește scopul eficientizării şi sistematizării legislaţiei fiscale. Instituția urmărește de asemenea scopul armonizării legislaţiei fiscale naţionale, în partea ce ţine de TVA şi accize, la prevederile legislaţiei Uniunii Europene, în conformitate cu calendarul stabilit în Acordul de Asociere RM-UE.

poliţie - Sputnik Moldova
Societate
Sondaj: serviciile fiscale devin mai bune, dar specialiştii fug din sistem

”În vederea asigurării unui proces eficient, Ministerul Finanţelor invită experţi în domeniul fiscal pentru a-şi aduce aportul benevol la elaborarea noului Cod fiscal”, se spune într-un comunicat difuzat de instituție.

Referindu-se la experții care ar trebui să se implice în acest proces instituția a subliniat că ei trebuie să aibă profilul corespunzător în ceea ce priveşte calificările, abilităţile şi experienţa profesională specifică.

Doritorii de a lua parte la elaborarea noului Cod fiscal au fost îndemnați să contacteze Ministerul Finanțelor.

Fluxul de știri
0