Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O femeie şi-a înecat fetiţa, după care a băut toate pastilele din casă

© AFP 2024 / Filippo MonteforteAutoblù di carabinieri
Autoblù di carabinieri - Sputnik Moldova
Abonare
O moldoveancă stabilită în Italia şi-a ucis copilul de patru luni, după care a încercat să se sinucidă.

CHIŞINĂU, 21 iul – Sputnik. O moldoveancă de 30 de ani şi-a ucis fetiţa de doar patru luni, înecând-o în cada cu apă. Tragedia a avut loc în Italia, unde familia de moldoveni s-a stabilit de mai mulţi ani.

După ce şi-a înecat copilul, femeia a încercat să se sinucidă. Aceasta a băut toate pastilele din casă. Martor la cumplita tragedie a fost băieţelul familiei de cinci anişori.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Iată motivul pentru care tatăl din Cantemir și-a ucis cei trei băieței

Alarma a fost dată de soţul femeii. Acesta era la serviciu în timp ce acasă la el se întâmpla oribila tragedie. Bărbatul a încercat ore în şir să ia legătura prin telefon cu soţia sa, dar în zadar. 

Venit acasă, nimeni nu-i deschidea uşa. Atunci moldoveanul a decis să spargă uşa de la intrare, iar când a intrat în apartament a rămas stupefiat de cele văzute.

Femeia zăcea la podea în stare de inconştienţă. Fetiţa era înecată în cadă, iar băiatul de cinci ani era în stare de şoc.

Bărbatul a chemat imediat poliţia şi medicii. Femeia a fost internată în stare de comă la spital. Oamenii legii iau în calcul mai multe ipoteze la cele întâmplate, dar versiunea cea mai mediatizată ar fi omor pe fondul depresiei postnatale şi tentativă de suicid. 

 

 

Fluxul de știri
0