Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Procuratura Anticorupţie are un nou şef

© Sputnik / Мирослав РотарьНЦБК CNA
НЦБК CNA - Sputnik Moldova
Abonare
În urma unui concurs organizat de Consiliul Superior al Procurorilor, în funcţia de procuror, şef-adjunct al Procuraturii Anticorupţie, a fost ales procurorul interimar al Procuraturii Transport, Ştefan Şaptefraţ.

CHIŞINĂU, 21 iul – Sputnik. Procuratura Anticorupţie are un nou procuror şef-adjunct. Acesta a fost desemnat prin concurs de către Consiliul Superior al Procurorilor (CSP), la 14 iulie. 

Învingător al concursului a fost desemnat procurorul interimar al Procuraturii Transport, Ştefan Şaptefraţ. CSP a propus Procurorului General interimar candidatura lui Şaptefraţ pentru numirea în funcţia vacantă de procuror, şef-adjunct al Procuraturii Anticorupţie.

Генеральная прокуратура Республики Молдова - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Noul şef la Anticorupţie: lupta cu corupţia trebuie să înceapă de la mine

La concurs au participat cinci candidaţi. CSP a organizat concursul pentru suplinirea a două funcţii vacante de procuror, şef-adjunct al Procuraturii Anticorupţie. Pentru a doua funcţie vacantă niciunul dinte concurenţi nu a acumulat numărul de voturi necesar pentru a fi desemnat câştigător al concursului. 

La 22 aprilie, Consiliul Superior al Procurorilor a decis să-l desemneze în funcţia de procuror-şef al Procuraturii Anticorupţie pe Viorel Morari, preşedintele Colegiului de calificare a procurorilor din cadrul Procuraturii Generale. 

Decizia a fost luată în urma unui concurs la care au participat cinci candidaţi.


Fluxul de știri
0