Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un poliţist de frontieră, ucis de trei indivizi

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Un poliţist de frontieră de 30 de ani din Vulcăneşti a murit după ce a fost bătut crunt de trei indivizi.

CHIŞINĂU, 19 iul – Sputnik. Un poliţist de frontieră din Vulcăneşti a murit după ce acum câteva zile a fost bătut crunt de trei indivizi. Mihail Ianțus avea 30 de ani şi activa în funcție de inspector în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vulcănești al Direcției regionale SUD din anul 2007. 

Angajații Poliției de Frontieră deplâng plecarea prematură a colegului lor și își exprimă adânca durere şi sincerele condoleanţe apropiaţilor în legătură cu încetarea lui din viaţă.

„Mihail Ianțus s-a prezentat ca o persoană activă și responsabilă în exercitarea misiunilor de serviciu. După plecarea sa în eternitate va rămâne o prezenţă constantă, unanim apreciată şi respectată pentru aportul său”, se spune în mesajul de condoleanţe semnat de colegii lui Mihail Ianțus.

Decesul polițistului de frontieră a parvenit în urma leziunilor corporale grave primite în urma cu cinci zile. Acesta a fost bătut crunt în satul Găvănoasa, Cahul, de trei indivizi în stare de ebrietate. Oameni legii au reuşit să-i reţină pe urme fierbinţi pe cei trei infractori. Aceştia s-au dovedit a fi trei bărbaţi de 27, 30 şi 37 de ani din oraşul Vulcăneşti.  

În urma sa, Mihail Ianţuş a lasat îndurerați soția însărcinată și un copil de doar 5 ani. 

 

Fluxul de știri
0