Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Bărbatul care şi-a ucis cei trei băieţi a ieşit din comă: ce a spus poliţiştilor

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Tatăl celor trei copii, pe care i-a omorât în noaptea de vineri spre sâmbătă, a declarat luni oamenilor legii că a decis să facă acest pas cumplit pentru a-şi „proteja” băieţii de batjocura mamei lor.

CHIȘINĂU, 18 iul – Sputnik. Bărbatul de 34 de ani din raionul Cantemir, care şi-a ucis vineri spre sâmbătă noaptea cei trei copii, a ieşit din comă şi a vorbit luni cu oamenii legii.

Trei băieței de un anișor, patru și șase ani au fost înjunghiați mortal în timp de dormeau de tatăl lor. Imediat după ce a săvârșit crima, acesta a sunat la 902 unde a anunțat despre cele întâmplate. Înainte de a ajunge polițiștii la fața locului, tatăl ucigaș a decis să-și pună capăt zilelor, tăindu-se în regiunea gâtului. Oribila crimă a avut loc în satul Vâlcele, Cantemir. În timpul tragediei, mama copiilor nu era acasă. 

Bărbatul a fost internat sâmbătă în stare de inconştienţă la Spitalul raional din Cantemir. Acesta şi-a revenit şi a vorbit luni, 18 iulie, cu poliţiştii.

El le-a declarat oamenilor legii că a decis să-şi ucidă copiii pentru a-i feri de batjocura mamei lor.

Potrivit lui, soţia sa ar avea o relaţie extraconjugală cu un alt bărbat din sat. Femeia ar fi decis să divorţeze de cel cu care avea trei copii. De aceea, pentru a nu admite ca de copiii săi să-şi bată joc un străin, bărbatul a decis să-i omoare şi să-şi pună capăt zilelor.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Iată motivul pentru care tatăl din Cantemir și-a ucis cei trei băieței

Înainte de a săvârși această infracțiune, bărbatul a lăsat un bilet de adio prin care își motivează  acțiunile prin gelozia față de soția sa.

”S-a stabilit că soția lucra la un restaurant din Chișinău. Acum două săptămâni între cei doi soți a fost pornit un procesul de divorț. Mama a fost audiată. Ea nu a spus nimic deosebit”, a declarat şeful Inspectoratului General de Poliție, Alexandru Pânzari. 

Pe acest caz a fost intentat dosar penal pentru omor cu deosebită cruzime. Bărbatul riscă de la 15 la 20 de ani sau detenție pe viață. Acesta va fi transferat la Penitenciarul din Cahul, imediat ce medicii vor permite acest lucru. 


Fluxul de știri
0