Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Bombă: Alina Zotea ”riscă” să ajungă în fruntea PL

© Alina Zotea/FacebookAlina Zotea
Alina Zotea - Sputnik Moldova
Abonare
Liberalii moldoveni sunt cuprinși de febra ”supraviețuirii electorale” și în această frenezie ei par a fi dispuși să facă unele modificări interne de natură să uimească și să șocheze întreaga societate.

CHIȘINĂU, 11 mai – Sputnik. Sursele Sputnik Moldova apropiate  de conducerea PL, care au preferat să nu le publicăm numele, susțin că printre schimbările luate în calcul de Mihai Ghimpu în vederea ”schimbării la față” a PL este promovarea Alinei Zotea la conducerea partidului, mai exact în funcția de vicepreședinte al PL.

Şedinţa Comisiei politică externă şi integrare europeană Zotea - Sputnik Moldova
Dacă vrei să devii deputat, Alina Zotea îţi oferă reţeta

Sursele Sputnik au confirmat și unele știri publicate anterior despre faptul că Mihai Ghimpu o promovează pe Alina Zotea cu mult zel. Acesta o ia cu sine în delegații și la orice evenimente, pentru a o ajuta să acumuleze cât mai multă experiență politică, să cunoască actorii importanți și să o facă cunoscută.

Totodată, nu toți cei care au un cuvânt de spus în PL sunt încântați de maniera extrem de energică în care este promovată tânăra liberală de către liderul formațiunii. Există nemulțumiri deja manifestate, dar și unele mai latente, legate de felul în care Mihai Ghimpu încearcă să facă restructurare în partidul pe care îl conduce.

Anterior, aceleași surse au informat că Ghimpu ar fi dispus să plece mult mai curând din fruntea partidului și în locul său să-l promoveze pe actualul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă.

Dacă aceste informații se vor adeveri, la conducerea PL, cel puțin formal, vor accede Dorin Chirtoacă și Alina Zotea ca figuri aflate în prim-planul avangardei liberale.

Fluxul de știri
0