Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Exclusiv: ce spune procuratura despre dosarele penale pe numele lui Chirtoacă

© Sputnik / Мирослав РотарьДорин Киртоакэ Dorin Chirtoaca
Дорин Киртоакэ Dorin Chirtoaca - Sputnik Moldova
Abonare
Procuratura Generală a Republicii Moldova a oferit Agenţiei Sputnik informaţii cu privire la numărul de dosare deschise pe numele primarului municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă.

CHIŞINĂU, 16 iul – Sputnik. Agenţia de ştiri şi radio Sputnik a solicitat Procuraturii Generale a Republicii Moldova informaţii cu privire la numărul de dosare deschise pe numele primarului municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă.

Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Poliţia pe urmele lui Chirtoacă. De data aceasta nu scapă

În răspunsul său, Procuratura susţine că liberalul Chirtoacă nu este vizat deocamdată în nicio cauză penală.  

„Procuratura Generala vă informează că, la moment, nu instrumentează careva cauze penale în care este vizat numele Primarului General al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă”, se spune în răspunsul semnat de procurorul în cadrul Secției control al urmăririi penale, Oleg Gîrbu.

La 31 octombrie 2014, un grup de poliţişti şi procurori au efectuat percheziţii la domiciliul părinţilor primarului Chirtoacă. Oamenii legii au descins într-un apartament, unde se află sediul unei firme, fondată de Ion şi Lucian Chirtoacă, tatăl, respectiv, fratele edilului. Percheziţiile au avut loc în cadrul uni dosar pentru evaziune fiscală. 

Fluxul de știri
0