Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliţia pe urmele lui Chirtoacă. De data aceasta nu scapă

© Sputnik / Мирослав РотарьДорин Киртоакэ
Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul oraşului Chişinău Dorin Chirtoacă riscă amendă şi puncte de penalizare pentru încălcarea Regulamentului Circulaţiei Rutiere.

CHIȘINĂU, 13 iul — Sputnik. Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul Național de Patrulare s-au autosesizat în urma secveței video apărută în mass-media în care o maşina primarului Chişinăului Dorin Chirtoacă intră în depăşire pe contrasens. 

„Prin acțiunile sale, conducătorul vehiculului a neglijat prevederile Regulamentului Circulaţiei Rutiere, prin care depășirea este interzisă pe trecerile pentru pietoni și în imediata apropiere înainte de acestea”, potrivit MAI.

Recent mașina primarului general de Chișinău, Dorin Chirtoacă, de model Toyota Camry, cu numerele de înmatriculare C LI 162, a fost surprinsă de o camera video în momentul în care a ieșit la depășire exact pe o trecere de pietoni, unde sunt amplasate și limitatoare de viteză. Mai mult, edilul a ieșit chiar pe contrasens.

Nu este pentru prima dată când primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, este filmat cum încalcă regulile de circulație în trafic. Ultimul incident s-a produs în seara zilei de 11 iulie.

Imaginile au fost surprinse pe strada Sprâncenoaia, cartierul Telecentru.

 


Fluxul de știri
0