Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Chișinăuienii au adus flori pe parcursul întregii zile la Ambasada Franței

© Sputnik / Miroslav RotariAmbasada Frantei depuneri de flori
Ambasada Frantei depuneri de flori - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii aduc flori la Ambasada Franței din Republica Moldova, exprimându-și, în acest fel, dorința de a împărtăși durerea cu apropiații victimelor atacului terorist.

CHIȘINĂU, 15 iul — Sputnik. La Ambasada Franței de la Chișinău a fost deschisă o carte de condoleanțe, în legătură cu multiplele victime ale atacului terorist din orașul francez Nisa.

Chișinăuienii aduc flori și aprind lumânări în memoria victimelor atacului terorist. Mai mulți demnitari moldoveni au lăsat înscrieri în cartea de condoleanțe.

Incidentul a avut loc joi seara. Un camion a intrat într-o mulțime de oameni care s-a adunat pe coasta engleză din Nisa pentru a privi focurile de artificii cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei. Potrivit martorilor, mașina nu s-a oprit și făcea zigzaguri mergând peste oameni pe parcursul a aproximativ doi kilometri de litoral. Șoferul a deschis și focul. El a fost lichidat de forțele poliției.

Președintele Franței a numit acest atac drept unul terorist. Executorul a fost identificat. Acesta este un francez de 31 de ani de origine tunisiană. Potrivit mai multor surse, polițiștii l-ar fi luat la evidență pe terorist, dar el nu era cunoscut și serviciilor de securitate franceze.

Fluxul de știri
0