Deputat PNL: cine va încuraja valul de emigranți în România, e un trădător!

© Sputnik / Eric GaillardТеракт в Ницце
Теракт в Ницце - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Deputatul român Daniel Gheorghe consideră că unul din motivele șirurilor de acțiuni teroriste în Europa este politica care favorizează sosirea imigranților musulmani pe continent. Acesta și-a exprimat poziția în câteva postări pe Facebook.

BUCUREȘTI, 15 iulie — Sputnik. Deputatul român, Daniel Gheorghe consideră că principalii vinovați de valul succesiv de atentate teroriste în Europa sunt politicienii, adepți ai corectitudinii politice și modelului multiculturalist.

"După tragedia cutremurătoare de azi noapte, vom vedea oamenii solidarizându-se în stradă împotriva terorismului sub sloganul "multiculturalismul ucide!", ori vom vedea liderii de opinie europeni cum vor înfiera cu mânie proletara discursul conservator identitar anti-imigrație?, se întreabă Daniel Gheorghe.

Deputatul PNL se pronunță și împotriva acceptării cotelor de imigranți, pe care le impune Comisia Europeană statelor-membre ale UE, inclusiv României.

"Sper să nu mai auzim de cote obligatorii de migrați și alte aberații anti-europene marca Merkel-Juncker! Cine va încuraja valul de imigranți musulmani într-o țară ca România intră în galeria ingrată a trădătorilor de țară. Vrei să trăiești în Europa? Mai întâi integrează-te și apoi cere drepturi!", a declarat deputatul PNL.

Politicianul consideră că Europa se află într-un moment critic, "în care nu mai trebuie să existe toleranță în fața crimei și în care toți iresponsabilii care au încurajat imigrația în masă în Europa trebuie să dea socoteală pentru sabotajul asupra Europei, pentru că politica de imigrație este un dezastru și un sabotaj pentru cetățenii europeni și statele naționale!".

"Islamul radical începe să devină ideologia viitorului Europei. Aștept să văd ipocriții neo-marxiști cum vor da vina din nou pe naționaliști, populiști și pe Brexit mai nou, pentru simplul fapt că se refuză recunoașterea amenințării jihadiste și se tolerează rețelele criminale ale imigranților!", conchide Daniel Gheorghe.

Fluxul de știri
0