Atacatorul de la Nisa: tatăl unui copil de trei ani

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Mohamed Lahouaiej Bouhlel este numele posibilului autor al atacul din Nisa, Franța, soldat cu 84 de morți, comunică SputnikNews.com, cu referire la Nice-Matin.

CHIȘINĂU, 15 iulie — Sputnik. Organele de forță, care au investigat TIR-ul după asasinarea șoferului, au găsit în semiremorcă buletinul de identitate a lui Bouhlel.

Anterior, se comunica că atacatorul era un rezident al orașului Nisa, de origine tunisiană, în vârstă de 31 de ani și tatăl al unui copil de trei ani. Poliția a efectuat percheziții la domiciliul șoferului, anunță presa. Pornirile radicale ale suspectului trecuse neobservate de poliție.

Camionul de culoare albă folosit pentru un atac asupra mulțimii din Nisa a fost închiriat în ajunul atentatului. În seara de miercuri, vehiculul a intrat în mulțimea care celebra ziua Căderii Bastiliei la Nisa, sudul Franței, omorând 84 de persoane.

Președintele Francois Hollande a declarat că atacul are un "caracter terorist". Șoferul a fost împușcat de poliție. În interiorul vehiculului au fost găsit grenade și arme de foc.

Fluxul de știri
0