Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Primele minute după atacul terorist din Nisa. Martor ocular

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Sute de oameni au fugit în panică de la locul atacului terorist din Nisa, unde au decedat, conform ultimelor informaţii, 84 de persoane, inclusiv copii. Șoferul camionului a intrat în mulțimea care s-a adunat pe litoral pentru a sărbători Ziua Naţională a Franţei.

Incidentul a avut loc joi seara. Un camion a intrat într-o mulțime de oameni care s-a adunat pe coasta engleză din Nisa pentru a privi focurile de artificii cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei. Potrivit martorilor, mașina nu s-a oprit și făcea zigzaguri mergând peste oameni pe parcursul a aproximativ doi kilometri de litoral. Șoferul a deschis și focul. El a fost lichidat de forțele poliției. După atentat, în camion a fost găsită o cantitate mare de armament.

Printre cei răniți și decedați sunt mulți străini, inclusiv ruși.

Agenția Reuters a comunicat, cu trimitere la sursa apropiată de investigare, că șoferul camionului s-a dovedit a fi un francez de 31 de ani de origine tunisiană.

 

Fluxul de știri
0