Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Primele minute după atacul terorist din Nisa. Martor ocular

Abonare
Sute de oameni au fugit în panică de la locul atacului terorist din Nisa, unde au decedat, conform ultimelor informaţii, 84 de persoane, inclusiv copii. Șoferul camionului a intrat în mulțimea care s-a adunat pe litoral pentru a sărbători Ziua Naţională a Franţei.

Incidentul a avut loc joi seara. Un camion a intrat într-o mulțime de oameni care s-a adunat pe coasta engleză din Nisa pentru a privi focurile de artificii cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei. Potrivit martorilor, mașina nu s-a oprit și făcea zigzaguri mergând peste oameni pe parcursul a aproximativ doi kilometri de litoral. Șoferul a deschis și focul. El a fost lichidat de forțele poliției. După atentat, în camion a fost găsită o cantitate mare de armament.

Printre cei răniți și decedați sunt mulți străini, inclusiv ruși.

Agenția Reuters a comunicat, cu trimitere la sursa apropiată de investigare, că șoferul camionului s-a dovedit a fi un francez de 31 de ani de origine tunisiană.

 

Fluxul de știri
0