Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Printr-o simplă ridicare de mâini, deputați au declanșat un război mediatic

© Sputnik / Максим Блинов / Accesați arhiva multimedia"Вести": 25 лет в эфире российского телевидения
Вести: 25 лет в эфире российского телевидения - Sputnik Moldova
Abonare
Parlamentarii de la Chișinău s-au înscris deja în lupta globală dintre cele două mari viziuni asupra lumii, propagate de SUA și Federația Rusă, prin votarea în primă lectură a proiectului de legi privind modificările la Codul Audiovizualului, care prevede, în mod special, interzicerea retransmisiunii programelor informative și analitice rusești.
Printr-o simplă ridicare de mâini, deputați au declanșat un război mediatic

Războiul informațional dus de Orient și Occident devine mai prezent ca oricând în Republica Moldova. În aceste condiții, votul deputaților moldoveni se înscrie în această luptă globală dintre două viziuni asupra lumii. Jurnalistul și politicianul Iurie Roșca a declarat în cadrul unei emisiuni realizate în studioul Radio Sputnik Moldova că deputații ar trebui să conștientizeze că cetățenii Republicii Moldova sunt mai aproape de valorile promovate de Federația Rusă decât de SUA, care propagă liberalismul adus la rang de religie.

Autor: Cristina Danuța

Fluxul de știri
0