Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un polițist a fost încătușat chiar de către colegii săi

© Sputnik / Мирослав Ротарьзадержание нарушитель наручники
задержание нарушитель наручники - Sputnik Moldova
Abonare
Ofițerii Serviciului Protecție Internă și Anticorupție (SPIA) al MAI, de comun cu procurorii Anticorupție, au reținut în flagrant delict un ofiţer de investigații, în timp ce primea mită de la un cetățean.

CHIȘINĂU, 14 iul – Sputnik. Polițistul ar fi estorcat 350 de euro de la un bărbat care ar fi cultivat ilegal plante ce conțin substanțe narcotice, pentru a-l scăpa pe ultimul de răspundere penală.

Протест 24 апреля 2016 - Sputnik Moldova
Societate
Detalii despre reținerile și perchezițiile de la SPIA

Suspectul a fost escortat la sediul Procuraturii Anticorupție, unde a fost audiat în calitate de bănuit. El este reținut pentru 72 de ore, precizează serviciul de presă al MAI într-un comunicat.

Secția urmărire penală a Serviciului protecție internă și anticorupție (SPIA) a MAI a inițiat un dosar penal pentru corupere pasivă. 

Dacă va fi găsit vinovat, ofițerul riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 10 ani cu aplicarea unei amenzi în mărime de până la 8000 de unități convenționale și privare de dreptul de a ocupa anumite funcţii publice sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 7 la 10 ani.

Fluxul de știri
0