Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Constantin Țuțu, deputatul fără casă

© Sputnik / Мирослав РотарьЗаседание Парламента 25.02.2016
Заседание Парламента 25.02.2016 - Sputnik Moldova
Abonare
Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Constantin Tuțu, nu are o locuință a sa. Însă unii colegi de ai săi au chiar și câte trei imobile.

CHIȘINĂU, 14 iul – Sputnik. Boxerul Constantin Țuțu, care este de ceva timp și deputat în Parlamentul Republicii Moldova, nu a reușit deocamdată să-și cumpere o casă sau un apartament.

Comitetul Naţional Olimpic  are o „nouă casă” - Sputnik Moldova
Video
Comitetul Naţional Olimpic are o „nouă casă”

Țuțu se află pe prima poziție într-un clasament de 10 demnitari moldoveni care nu au o locuință. Clasamentul este realizat de site-ul avere.md. Pe această pagină sunt publicate declarațiile de avere ale demnitarilor din Republica Moldova.

În topul demnitarilor care nu au o locuință se regăsesc și deputații Oleg Reidman, Tudor Deliu, dar și directorul ANRE, Sergiu Ciobanu și guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah.

Totuși sunt și demnitari care, potrivit declarațiilor de avere, au trei și mai multe imobile locative. Printre aceștia se numără deputații Nae-Simion Pleșca, Vladimir Voronin și Chiril Lucinschi.

Autor: Cristina Danuta

Fluxul de știri
0