În România, naţionaliştii lui Marine Le Pen au început războiul cu Angela Merkel

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaCаммит стран G7 в Брюсселе. День второй
Cаммит стран G7 в Брюсселе. День второй - Sputnik Moldova
Abonare
Naționaliștii europeni ai lui Marine Le Pen şi-au schimbat tactica şi au declanşat în România atacuri furibunde la adresa Cancelarului Germaniei, Angela Merkel, şi a lui George Soros, prin vocea lui Laurenţiu Rebega, vicepreşedintele Grupului Europa Naţiunilor şi Libertăţii.

BUCUREŞTI, 13 iulie — Sputnik. Este fără precedent în România atacul extrem de dur al europarlamentarul român Laurențiu Rebega, vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și Libertății condus de Marine Le Pen, împotriva "doamnei de fier" a Uniunii Europene, Angela Merkel.

Laurențiu Rebega - Sputnik Moldova
Partidul Forța Națională, lansat de Le Pen în România, înregistrat oficial

Potrivit europarlamentarului român, care este şi unul din liderii Partidului Forţa Naţională, partid lansat de Le Pen în România în luna aprilie a.c., în vara anului 2015, Angela Merkel chema în mod nejustificat la "deschiderea" frontierelor pentru refugiați.

Laurenţiu Rebega a ajuns foarte apreciat în cercurile naţionaliştilor europeni şi lansează în România acuzaţii incendiare la adresa lui George Soros, acuzănd ONG-urile miliardarului de activităţi cvasi-militare pe teritoriul României.

"O rețea de ONG-uri și mii de voluntari au acționat cu o organizare cvasi-militară, extrem de eficient, din insulele grecești până la frontiera cu Austria, pentru ca milioanele de refugiați să ajungă cât mai rapid în inima Europei. Toate aceste ONG-uri erau legate de Fundația pentru o Societate Deschisă (OSF), pilonul civic principal al imperiului domnului George Soros", a spus Rebega într-un comunicat de presă.

Potrivit europarlamentarului român, acţiunile lui Soros şi ale lui Merkel au generat o criză fără precedent pe continentul european ce ulterior s-a simţit prin atentatele de la Paris și Bruxelles. Apoi Europa a fost cuprinsă de un val de xenofobie și, deloc întâmplător, efectul asupra piețelor financiare a fost negativ și durabil. În acest mod, precizează Rebega, George Soros şi Angela Merkel au dat o lovitură decisivă democraţiei.

Fluxul de știri
0