Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Primarul de Șoldănești, reținut. Ar fi băgat mâna în haznaua statului

© Ion Cuculescu, FacebookIon Cuculescu, primarul orașului Șoldănești
Ion Cuculescu, primarul orașului Șoldănești - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul orașului Șoldănești, Ion Cuculescu, a fost reținut pentru 72 de ore. Acesta este bănuit de abuz de putere.

CHIȘINĂU, 14 iul — Sputnik. Primarul orașului Șoldănești, Ion Cuculescu, ales din partea ”Partidului Nostru”, a fost reținut în seara zilei de 13 iulie, de către ofițerii Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI de comun cu procurorii Anticorupție.

Mascat CNA НАЦ - Sputnik Moldova
Societate
A fost reținut un mare șef de la CNA

Descinderea a avut loc după ce un cetățean l-a denunțat pe primar că ar fi sustras un lot de foi de ardezie din rezerva de stat, prevăzută pentru sinistrații care au suferit în urma calamităților naturale, pe care le-ar fi comercializat ulterior.

De complicitate la această infracțiune sunt suspectați tatăl primarului de Șoldănești și mai mulți angajați ai administrației publice locale. În acest moment, Ion Cuculescu, se află în arest preventiv pentru 72 de ore, în izolatorul Centrului Național Anticorupție.

Deocamdată, reprezentanții primăriei nu au comentat acuzațiile.

Ion Cucu­lescu a deve­nit pri­mar anul tre­cut, pe lis­tele Par­ti­du­lui Nos­tru, con­dus de Renato Usa­tîi, după turul II de scru­tin. El a obți­nut 56% din voturi, învingându-l pe can­di­da­tul liberal-democrat, Ale­xan­dru Tinică.

Fluxul de știri
0