Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

REVOLTĂTOR: două asistente medicale bete criţă la locul de muncă (video)

© Sputnik / Rodion ProcaZiua Vinului Orhei День Вина в Оргеев
Ziua Vinului Orhei День Вина в Оргеев - Sputnik Moldova
Abonare
Două asistente medicale de la un centru republican din Chişinău au fost depistate de un pacient în stare avansată de ebrietate la locul de muncă. La faţa locului a venit poliţia şi administraţia spitalului.

CHIŞINĂU, 13 iul – Sputnik. Oamenii legii au fost chemaţi în această noapte la Centrul Republican de Ocrotire a Sănătăţii Mamei şi Copilului din Chişinău pentru a documenta un caz ieşit din comun. 

În jurul orei 00.30, o locuitoare a capitalei a telefonat la Poliţie anunţând că două asistente medicale au fost depistate în stare de ebrietate la locul de muncă. Femeia a venit la spital cu copilul minor. Văzând starea angajaţilor medicali, mama a decis să meargă la un alt spital  din capitală.

La faţa locului s-au deplasat ofiţerii de securitate publică pentru a documenta informaţiile primite. 

Iniţial, asistentele medicale care s-au dovedit a fi cu vârstele de 47 ani şi respectiv 60 de ani, au refuzat să ofere poliţiştilor explicaţii. 

Oamenii legii au informat factorii de decizie din cadrul Centrului Republican de Ocrotire a Sănătăţii Mamei şi Copilului, care au venit la faţa locului. Ofiţerii de securitate publică au solicitat intervenţia unui echipaj al INP, dotat cu aparat „Drager”, care au constatat în aerul expirat o concentraţie de alcool de 0,58 mg/l şi 0,59 mg/l.

Dosarul întocmit de poliţişti va fi transmis administraţiei spitalului care urmează să ia o decizie în privinţa celor două angajate.

Fluxul de știri
0