Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Misiunea ODIHR/OSCE, interesată de alegerile prezidenţiale din Moldova

© Sputnik / Evgheni PanasencoAlegeri 2015
Alegeri 2015 - Sputnik Moldova
Abonare
Viceministrul de externe Lilian Darii a avut o întrevedere cu Misiunea ODIHR/OSCE pentru evaluarea necesităţilor în contextul alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova.

CHIŞINĂU, 11 iul – Sputnik.  Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Lilian Darii, a avut luni o întrevedere cu reprezentanţii misiunii ODIHR/OSCE pentru evaluarea necesităţilor la organizarea alegerilor prezidenţiale din Moldova care vor avea loc la 30 octombrie.

Президентура РМ - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Deputaţii au modificat hotărârea cu privire la data alegerilor prezidenţiale

Interlocutorii au discutat despre acţiunile ce urmează a fi întreprinse de către MAEIE în comun cu alte instituţii de resort, în vederea asigurării pregătirii şi bunei desfăşurări a alegerilor prezidenţiale în cadrul secţiilor de votare în afara ţării. 

Viceministrul moldovean a menționat, de asemenea, că misiunea ODIHR de observare este una foarte importantă în contextul alegerilor din octombrie, iar rezultatele monitorizării scrutinului vor constitui o bază solidă pentru îmbunătăţirea în continuare a gestionării procesului electoral din Republica Moldova.


Fluxul de știri
0