Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Tandemul Gofman-Morari sau de ce este mai preferat ”INTERPOL” decât CNA

© Sputnik / Rodion ProcaMihail Gofman în studioul emisiunii "Interpol"
Mihail Gofman în studioul emisiunii Interpol - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul angajat al CNA, Mihail Gofman, ar urma să facă în această seară noi declarații uluitoare. Jurnalista Natalia Morari anunță că invitatul său promite să răspundă la toate întrebările. Între timp procurorul Adriana Bețișor anunță că Gofman ar putea fi adus în mod forțat la audieri la Procuratură.

CHIȘINĂU, 11 iul – Sputnik. Mihail Gofman a plecat subit din Republica Moldova după ce a fost difuzată o emisiune cu participarea acestuia. Este vorba despre emisiunea ”INTERPOL” moderată de jurnalista Natalia Morari, la care Gofman a făcut o serie de declarații și a anunțat că ar dispune de mai multe informații despre delapidările în proporții deosebit de mari din sistemul bancar al Republicii Moldova.

Михаил Гофман - Sputnik Moldova
Societate
Fratele lui Gofman, parte din conducerea BEM și consilier al lui Gacichevici

Totodată, Gofman a fost așteptat și luni la CNA, unde așa și nu s-a prezentat, preferând să vorbească la emisiunea ”INTERPOL”, dar nu și cu procurorii.

În legătură cu faptul că fostul angajat al CNA nu onorează citațiile Procuraturii, procurorul Adriana Bețișor, solicitată de Publika.md, a declarat că va cere aducerea forțată a acestuia.

La ora actuală Mihail Gofman s-ar afla, potrivit sursei, în SUA, într-o misiune de serviciu, unde ar trebui să mai mai rămână circa o săptămână.

© Natalia Morari/FacebookAnunț pe pagina de Facebook a Nataliei Morari despre participarea lui Mihail Gofman la o nouă emisiune
Anunț pe pagina de Facebook a Nataliei Morari despre participarea lui Mihail Gofman la o nouă emisiune - Sputnik Moldova
Anunț pe pagina de Facebook a Nataliei Morari despre participarea lui Mihail Gofman la o nouă emisiune
Fluxul de știri
0