Unde trăieşte iubita lui Smiley

© Photo : FB/ SmileyCântărețul român Smiley
Cântărețul român Smiley - Sputnik Moldova
Abonare
Smiley îşi propusese să rămână burlac până la 40 de ani, dar, după ce relația cu Laura Coşoi s-a încheiat brusc, se pare că interpretul și antrenorul de la Vocea României mai are puţin şi se însoară cu Olivia Reyes.

BUCUREŞTI, 9 iulie – Sputnik. Potrivit unor informații de pe surse sigure, Smiley s-a cuplat cu o tânără din Statele Unite, fotomodelul şi cântăreaţa Olivia Reyes, cei doi fiind surprinşi la o petrecere dată în vila artistului din Cernica la sfărşitul lunii mai, scrie Kankan.md.

Olivia Reyes - Sputnik Moldova
Smiley are iubită. A ținut ascuns secretul aproape un an

Se pare că s-au cunoscut în 2015, în Statele Unite, iar producătorii celor doi le-au făcut cunoştinţă. La început relaţia a fost amicală, dar lucrurile au evoluat mai târziu şi Smiley s-a văzut nevoit să plece de mai multe ori la Chicago ca să fie alături de Olivia.

”Ea a fost mai mult plecată, el a vizitat-o de câte ori a avut ocazia şi au petrecut ceva vreme împreună. Olivia încă nu s-a hotărât dacă e model sau cântăreaţă, dacă-i place mai mult muzica sau altceva. E la fel de cool ca şi el”, susțin prietenii muzicianului, potrivit click.ro.

Momentan, nunta nu a fost stabilită, însă, deşi Smiley îşi propusese să fie burlac până la 40 de ani, s-ar putea ca planurile sale să fie date peste cap.

Fluxul de știri
0