Smiley are iubită. A ținut ascuns secretul aproape un an

© www.facebook.com/oliviareyesmusic/photosOlivia Reyes
Olivia Reyes - Sputnik Moldova
Abonare
Smiley a fost fotografiat zilele trecute de paparazzii cancan.ro alături de noua lui iubită, o cântăreață americană.

CHIȘINĂU, 24 mai — Sputnik. Unul dintre cei mai talentați artiști români, Slimey, a fost surprins în compania cântăreței americane, Olivia Reyes. Cei doi formează un cuplu și trăiesc o relație de dragoste, scrie cancan.ro.

Carla's Dream - Sputnik Moldova
Dezvăluiri de la concertul Carla's Dream: putea să mai întârzie, dar a colaborat

Sursa citată menționează că are confirmarea că Smiley și Olivia se iubesc și au ținut în secret acest lucru aproape un an.

Cântărețul român se ferește să dea detalii despre viața lui personală și singura relație publică a acestuia a fost cu Laura Cosoi și a durat patru luni. În ultima perioadă se vorbea despre o eventuală relație a sa cu tenismena Simona Halep, însă el a mărturisit că între cei doi nu este altceva decât o frumoasă prietenie.

Slimey, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, a fost fotografiat, vineri noaptea, de paparazzii cancan.ro alături de noua lui iubită, imediat după terminarea emisiunii "Românii au Talent", pe care a dus-o acasă cu mașina.

"Sunt împreună de aproape un an. Smiley chiar este foarte îndrăgostit şi face tot posibilul pentru a petrece mai mult timp alături de Olivia. Ea este o tipă modestă, liniștită, nu îi place să iasă în evidență, nu își dorește să iasă în public prin prisma acestei relații (…) El o iubește și se înțelege de minune cu ea. Chiar s-a liniștit, nu îi mai pasă de nicio altă femeie", a declarat un apropiat al artistului, pentru cancan.ro.

Fluxul de știri
0