Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Victoribank şi-a ales un nou Consiliu de Administraţie

© Sputnik / Мирослав РотарьВикториябанк
Викториябанк - Sputnik Moldova
Abonare
Vineri, în cadrul dunării Generale Extraordinare a acţionarilor Băncii Comerciale Victoriabank, a fost aleasă noua componență a Consiliului de Administrație

CHIŞINĂU, 9 iul — Sputnik. La Adunarea Generală a Acţionarilor au fost prezenți acționarii și reprezentanții acestora, care deţin 94,68% din numărul de acțiuni cu drept de vot emise de Bancă.

Банк - Sputnik Moldova
Două bănci rămân în continuare sub supraveghere specială

Pe ordine de zi a adunării au figurat câteva chestiuni — alegerea noii componențe a Consiliului de Administrație a băncii, alegerea Comisiei de cenzori și stabilirea cuantumului retribuției serviciilor acesteia.

Astfel, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare și a Statutului Băncii, membrii Consiliului de Administrație al Băncii au fost aleși de Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor prin vot cumulativ în următoarea componență: Igor Spoială, Ionuț Octavian Pătrăhău, Gavin N. Ryan, Victor Țurcan Lobanov Sergey, Ion Prisăcaru şi Andrei Cojocaru.

„La fel, a fost aprobat cuantumul remuneraţiilor şi compensaţiilor pentru membrii Consiliului de Administraţie. Noua componenţă a Consiliului de Administraţie a fost aleasă pentru o perioadă de 4 ani şi îşi va exercita funcţiile după aprobarea membrilor de către BNM", a comunicat instituţia.

Totodată, acționarii prezenți la Adunare au votat unanim compania "Baker Tilly Klitou and Partners" SRL pentru exercitarea funcţiilor Comisiei de Cenzori, cu un mandat de 4 ani, şi au aprobat cuantumul retribuţiei pentru anul 2016.

 

Fluxul de știri
0