Programul lui Iohannis în Varșovia: fotografie de familie

© Facebook / klausiohannisKlaus Iohannis și Carmen Iohannis
Klaus Iohannis și Carmen Iohannis - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele României, Klaus Iohannis, participă în zilele de 8 și 9 iulie la Summitul NATO de la Varșovia.

CHIȘINĂU, 8 iul — Sputnik. Administrația Prezidențială a publicat pe pagina oficială programul președintelui României de aflare în Polonia, la Summitul NATO, în perioada 8-9 iulie.

Conform programului, Klaus Iohannis va fi prezent în ziua de 8 iulie la ceremonia oficială de întâmpinare, fotografie de familie, prima sesiune de lucru a șefilor de stat și a invitaților — Reuniunea Consiliului Nord-Atlantic și la o demonstrație aeriană. Toate aceste evenimente din program vor avea loc pe Stadionul Național din Varșovia între orele 15.30 și 21.00.

Президент Молдовы Николай Тимофти и президент Румынии Клаус Йоханнис - Sputnik Moldova
Politică
Tăriceanu: Iohanins merge de capul lui la Varșovia

O altă fotografie de familie va fi la Palatul Prezidențial la ora 21.00 (ora României). Tot acolo, la 21.30 șefii de stat și/sau de guvern prezenți la Summitul NATO vor avea parte de o cină de lucru.

Pentru ziua de sâmbătă, 9 iulie, președintele României are în program participarea la reuniunea pe tema Afganistan cu statele participante la misiunea Resolute Support, reuniunea North Atlantic Council la nivel de șefi de stat, reuniunea Comisiei NATO — Ucraina/NUC la nivel de șefi de stat și declarații de presă. Locul desfășurării acestor reuniuni va fi sala nr. 4, nivel 2, Stadionul Național.

Anterior, liderul liberalilor de la ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a declarat că este nemulțumit de faptul că nu a existat o consultare prealabilă cu Parlamentului și a lăsat să se înțeleagă că participarea președintelui României la această reuniune va fi una doar formală.

Fluxul de știri
0