Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Industria marijuanei şi-a deschis magazin on-line în România

© Sputnik / Олег Ласточкин / Accesați arhiva multimediaИзъятие марихуаны в наркопритоне. Cânepă, canabil, marijuana
Изъятие марихуаны в наркопритоне. Cânepă, canabil, marijuana - Sputnik Moldova
Abonare
Cea mai mare companie de prezervare şi comercializare a canabisului, cu premii şi distincţii în concursurile internaţionale Cupa High Times şi Cupa High Life, a intrat pe piaţa din România. Ministerul Afacerilor Interne al României a fost solicitat de Sputnik să ofere declaraţii.

CHIȘINĂU, 8 iulie – Sputnik. Românilor le-a fost făcută o ofertă generoasă de canabis şi marijuana printr-un magazin on-line.

Compania Errors Seeds a cunoscut cea mai rapidă dezvoltare în realizarea seminţelor de canabis în Europa, fiind în parteneriate solide cu cele mai bune case de selecţie din lume.

Magazinul on-line comercializează cele mai bune soiuri de marijuana la preţuri convenabile, între 5 lei şi 20 de lei planta. Colecţia de soiuri prezentată de comerciant a câştigat concursuri prestigioase cum ar fi Cupa High Times Cup şi Cupa Highlife.

Добыча сока мака для опиума / Dobândirea sucului de mac pentru producerea opiumului - Sputnik Moldova
Societate
Poliţia adună "recolta" de mac și cânepă

”Aceste soiuri legendare sunt White Widow, AK47, Northern Lights, Blueberry, etc. În sortimentul nostru sunt prezente şi ”stelele”’ cânepei: G13, Somango, White Russian, numeroşi urmaşi ai soiului ”AK” şi alte plante care prezintă un mare interes pentru cultivator”, scrie în prezentarea site-ului.

De pe pagina de Facebook a magazinului aflăm că în Statele Unite ale Americii a fost aprobată cosmetica pe bază de canabis, că in Oregon sunt pe piaţă dulciuri cu canabis, sau că organismul uman produce  un analog de marijuana.

Ministerul Afacerilor Interne a fost contactat de Sputnik pentru declaraţii lămuritoare în privinţa magazinului on-line. Vom reveni cu noi informații.

Ofertă de canabil online pentru români
Ofertă de canabil online pentru români - Sputnik Moldova
Ofertă de canabil online pentru români
Fluxul de știri
0