Industria MARIJUANEI şi-a deschis magazin on-line în România

© Sputnik / Олег Ласточкин / Accesați arhiva multimediaИзъятие марихуаны в наркопритоне. Cânepă, canabil, marijuana
Изъятие марихуаны в наркопритоне. Cânepă, canabil, marijuana - Sputnik Moldova
Abonare
Cea mai mare companie de prezervare şi comercializare a cannabisului, cu premii şi distincţii în concursurile internaţionale Cupa High Times şi Cupa High Life, a intrat pe piaţa din România. Ministerul Afacerilor Interne a fost solicitat de Sputnik să ofere declaraţii.

BUCUREŞTI, 7 iulie – Sputnik. Românilor li s-a făcut  o ofertă generoasă de cannabis şi marijuana printr-un magazin on-line.

Compania Errors Seeds a cunoscut cea mai rapidă dezvoltare în realizarea seminţelor de cannabis în Europa, fiind în parteneriate solide cu cele mai bune case de selecţie din lume.

Добыча сока мака для опиума / Dobândirea sucului de mac pentru producerea opiumului - Sputnik Moldova
Societate
Poliţia adună "recolta" de mac și cânepă

Magazinul on-line comercializează cele mai bune soiuri de marijuana la preţuri convenabile, între 5 lei şi 20 de lei planta. Colecţia de soiuri prezentată de comerciant a câştigat concursuri prestigioase cum ar fi Cupa High Times Cup şi Cupa Highlife. 

”Aceste soiuri legendare sunt White Widow, AK47, Northern Lights, Blueberry, etc. În asortimentul nostru sunt prezente şi ”stelele”’ cânepei: G13, Somango, White Russian, numeroşi urmaşi ai soiului ”AK” şi alte plante care prezintă un mare interes pentru cultivator”, scrie în prezentarea site-ului.

De pe pagina de Facebook a magazinului aflăm că în Statele Unite ale Americii a fost aprobată cosmetica pe bază de cannabis, că in Oregon sunt pe piaţă dulciuri cu cannabis, sau că organismul uman produce  un analog de marijuana.

Ministerul Afacerilor Interne a fost contactat de Sputnik pentru declaraţii lămuritoare în privinţa magazinului on-line. Vom reveni cu noi informații.

Fluxul de știri
0