Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ministerul Apărării oferă detalii despre prezenţa lui Şalaru la summit-ul NATO

© Flickr / Medien BundeswehrНАТО
НАТО - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul moldovean al Apărării va discuta la reuniunea NATO de la Varşovia despre consolidarea relaţiilor de colaborare pe segment militar cu mai multe state membre NATO.

CHIŞINĂU, 7 iul – Sputnik. Ministrul Apărării Anatol Şalaru va participa, în zilele de 8-9 iulie, la summit-ul NATO de la Varşovia, Polonia, alături de reprezentanţi din cele 28 de state aliate şi ţările partenere ale Alianţei Nord-Atlantice.

Анатолий Шалару - Sputnik Moldova
Politică
Șalaru despre intenția NATO de a consolida potențialul de apărare al Moldovei

„La Varşovia, Anatol Şalaru are planificate întrevederi bilaterale cu omologii săi din România, Letonia, Turcia, SUA şi Italia, în cadrul cărora părţile vor face un schimb de opinii privind consolidarea relaţiilor de colaborare pe segment militar”, potrivit Ministerului Apărării.

Pe agenda ministrului moldovean mai sunt stabilite întrevederi cu oficiali din cadrul Alianţei, dar şi ţările partenere, în formatul Platformei de Interoperabilitate, iniţiativă la care Republica Moldova a fost acceptată în 2014, la summit-ul NATO din Ţara Galilor, şi care vizează interacţiunea eficientă dintre militarii diferitelor ţări în cadrul operaţiunilor sub egida Alianţei Nord-Atlantice.

Fluxul de știri
0