Petiţia “Andreea Marin – afară din TVR!” sparge recordurile

© Photo : Facebook / Andreea MarinAndreea Marin
Andreea Marin - Sputnik Moldova
Abonare
Pe 3 iulie românii au lansat pe internet o petiţie prin care cer concedierea vedetei de la TVR, Andreea Marin. În doar două zile au fost depuse peste 4000 de semnături.

BUCUREŞTI, 5 iulie – Sputnik.  Andreea Marin ar putea să devină vedeta căreia societatea i-a întors spatele, după ce ani de zile a fost cea mai iubită prezentatoare de emisiuni. Mii de români susțin că s-ar fi săturat de Andreea Marin, după ce dânsa ”a folosit un limbaj suburban” şi ”a instigat la ură împotriva animalelor”.

Andreea Marin - Sputnik Moldova
Andreea Marin riscă puşcărie

A doua zi după incident, adică pe 3 iulie curent, mai mulți români au lansat pe internet petitţia “Andreea Marin – afară din TVR”.

În prima zi petiţia a adunat 2017 semnături în favoarea concedierii de la TVR. În ziua a doua semnăturile depuse arătau că în favoarea petiției s-au pronunțat utilizatorii de internet de pe 1590 de IP-uri unice. Marți, în cea de a treia zi de la lansare, petiţia are deja peste 4 mii de semnături. 

Românii i-au scris Irinei Radu, directoarea Televiziunii Române, că ”limbajul suburban, atitudinea belicoasă la adresa cetăţenilor şi instigarea la ură împotriva animalelor sunt fapte incompatibile cu imaginea unei persoane publice”.

“Insistăm asupra faptului că instigarea la ură și violență împotriva animalelor fără stăpân nu sunt de natură să onoreze un colaborator al TVR, care pe acestă cale aruncă anatema comportamentului și a acțiunilor sale asupra postului public de televiziune”, scriu autorii petiţiei.    .

Ei cer încetarea colaborării dintre TVR şi Andreea Marin şi amintesc că ”nu doresc ca din banii publici să fie plătită o brută”.

Fluxul de știri
0