Andreea Marin riscă puşcărie

© Andreea Marin/facebookAndreea Marin
Andreea Marin - Sputnik Moldova
Abonare
ALF România, o organizaţie care militează pentru protecţia animalelor, a înregistrat-o pe Andreea Marin în timp ce spunea că nu ar ezita să folosească arme letale împotriva câinilor, în caz că s-ar mai întâmpla să fie atacată.

BUCUREŞTI, 4 iulie – Sputnik. Plimbarea liniştită a Andreei Marin cu bicicleta prin faţa curţii sale a fost întreruptă brutal când a fost atacată de patru câini care lătrau insistent. Vedeta a spus că a fost salvată de o cunoştinţă cu care vorbea la telefon şi care, alarmată de ţipetele ei, a venit urgent cu maşina, iar cânii s-au împrăştiat, potrivit Click.ro.

„De aici nimeni nu a ieşit să mă ajute. Nu este normal să mergi pe strada ta şi să-ţi fie frică de câini”, a povestit ea pentru Ştirile de la Kanal D.

Florin Piersic - Sputnik Moldova
Florin Piersic, Artist al Poporului în Republica Moldova

Speriată, Andreea a chemat hingherii, care au luat doi câini dintre cei care au atacat-o. Gestul ei i-a indignat la culme pe vecini, care au acuzat-o că astfel a condamnat la moarte animalele, care până atunci nu creaseră deloc probleme.

În timpul altercaţiei cu vecinii, Andreei Marin i-au scăpat niște vorbe dure care, dacă le-ar pune în aplicare, ar putea-o face pasibilă de pușcărie.

„Eu mi-am luat ce trebuie ca să mă apăr de ei, arme letale, ca să zic aşa. Dacă îi mai văd afară şi mă atacă vreunul, eu acţionez. Să nu vă plângeţi apoi că i-am omorât. Îmi spuneţi dumneavoastră că nu m-au atacat, îmi garantaţi asta?”, a spus ea plină de furie.

Cuvintele ei au fost înregistrate de ALF România într-o filmare cu camera ascunsă. ALF România militează pentru protecţia animalelor. Potrivit Legii 205/2004 privind protecţia animalelor, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an, sau cu amendă, uciderea animalelor cu intenţie, rănirea sau schingiuirea lor.

Vedeta și-a reconsiderat însă afirmațiile și a declarat că nu ar trebui să avem nevoie de arme în locurile publice.

Fluxul de știri
0