Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

NATO va continua să consolideze potențialul de apărare al Moldovei și Georgiei

© AP Photo / Mindaugas KulbisNATO Secretary General Jens Stoltenberg, left, addresses the media at a news conference at the NATO Force Integration Unit Headquarters in Vilnius, Lithuania, Thursday, Sept. 3, 2015.
NATO Secretary General Jens Stoltenberg, left, addresses the media at a news conference at the NATO Force Integration Unit Headquarters in Vilnius, Lithuania, Thursday, Sept. 3, 2015. - Sputnik Moldova
Abonare
În ajunul summitului NATO care va avea loc în zilele de 8-9 iulie la Varșovia, secretarul general al alianței, Jens Stoltenberg, a declarat despre intenția de a consolida potențialul de apărare al Georgiei și Moldovei "pentru ca acestea să poată rezista influenței din afară și să promoveze reformele".

CHIȘINĂU, 4 iul — Sputnik. NATO va continua să consolideze potențialul de apărare al Georgiei și Moldovei, a declarat luni secretarul general al alianței, Jens Stoltenberg.

"Noi vom continua să consolidăm potențialul de apărare și stabilitate al Georgiei și Moldovei pentru ca acestea să poată rezista influenței din afară și să promoveze reformele", a declarat Stoltenberg pentru jurnaliști în ajunul summitului NATO din 8-9 iulie de la Varșovia.

 

Fluxul de știri
0