Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Andrian Candu şi Pavel Filip au slăbiciuni similare

© privesc.euPavel Filip și Andrian Candu la Ambasada României
Pavel Filip și Andrian Candu la Ambasada României - Sputnik Moldova
Abonare
Preşedintele Parlamentului şi premierul Moldovei au recunoscut în faţa presei că au slăbiciuni similare pentru aceleaşi modele de gadget-uri.

CHIŞINĂU, 4 iul – Sputnik. Preşedintele Parlamentului Andrian Candu şi premierul Pavel Filip au o slăbiciune pentru acelaşi model de ceas, numit smartwatch sau ceas inteligent.

Cei doi oficiali au explicat în cadrul unei apariţii comune în faţa presei de ce poartă modele similare de ceasuri.

„Cred că datorită acestor ceasuri s-a asimilat foarte bine lucrul între Parlament şi Guvern. Avem aceleaşi poziţii care iată că înregistrează şi rezultate bune”, a declarat premierul Filip.

„Ceasurile sunt foarte utile. Au o agendă care îţi este arătată în mod real şi îţi aminteşte că ai foarte mult de lucru”, a adăugat preşedintele Parlamentului.

Un smartwatch este un dispozitiv care se comportă ca o extensie a unui smartphone. În funcţie de model şi de producător, un smartwatch este capabil să afişeze diferite informaţii sub formă de text, sa afişeze e-mailuri, să redea muzică, să facă poze, să preia şi să iniţieze apeluri, şi, bineînţeles, să arate ora.

Un smartwatch în Moldova costă de la 6 mii de lei la peste 21 de mii de lei.

Fluxul de știri
0