Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Arest prelungit pentru cei reţinuţi în dosarul dezordinilor din 24 aprilie

© Sputnik / Miroslav RotariПротест 24 апреля 2016 protest poliție
Протест 24 апреля 2016 protest poliție - Sputnik Moldova
Abonare
Judecătoria sectorului Centru al capitalei a decis sâmbătă că cele patru persoane învinuite de implicare în dezordinile în masă la protestele din 24 aprilie vor rămâne în arest pentru încă o lună de zile.

CHIŞINĂU, 2 iul — Sputnik. Doi dintre manifestanţii învinuiţi de organizarea dezordinilor la mitingul Platformei DA din 24 aprilie vor rămâne pentru alte 25 de zile în izolator. În cazul celorlalţi doi, instanţa a prelungit mandatul de arest pentru încă 30 de zile, însă la domiciliu.

Протест 24 апреля 2016 GBC protest poliție - Sputnik Moldova
Politică
Derută sau ipocrizie. Organizatorii nu ştiu „cum s-a ajuns la violenţe

Pe durata şedinţe, în faţa judecătoriei au protestat rudele celor arestaţi, dar şi susţinătorii Platformei Dreptate şi Adevăr. Au avut loc altercaţii între manifestanţi şi poliţiştii care le-au îngrădit accesul în instituţie.

Cele patru persoane sunt cercetate penal, fiind suspectate de implicare în dezordinile provocate în timpul manifestaţiei din 24 aprilie, în urma cărora au fost răniţi mai mulţi angajaţi ai forţelor de ordine şi au fost înregistrate prejudicii materiale.

Anterior, liderii protestatarilor afirmaseră că cei care au organizat dezordinile ar fi nişte provocatori şi nu simpatizanţi ai Platformei DA.

Fluxul de știri
0