Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu "a fost exclusă" din coaliție

© Ministerul EducaţieiMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova
Abonare
Un politician a declarat luni că există multe întrebări față de Maia Sandu și acestea alimentează scepticismul cu privire la "integritatea ei de moralistă sfântă pe care și-o atribuie".

CHIȘINĂU, 1 iul – Sputnik. Liderul socialiștilor moldoveni, Igor Doron, a scris vineri pe pagina sa de Facebook despre liderul PAS, Maia Sandu, pe care nu o vede într-o eventuală coaliție la care ar participa și socialiștii, atâta timp cât fosta ministră a Educației ”nu explică de ce a pus semnătura pentru transferul banilor din Banca Națională în BEM”.

Maia Sandu, președintele PAS - Sputnik Moldova
Politică
Surpriză: Maia Sandu crede în potențialul guvernului dominat de PDM

”Maia Sandu nici nu poate face coaliție cu noi, chiar să vrea. Până nu explică de ce a pus semnătura pentru transferul banilor din Banca Națională în BEM? de ce a ales să fie parte a unui regim oligarhic atâția ani? de ce va vota pentru unirea cu România? de ce se laudă că a făcut reforme, când în realitate sistemul de educație e la fel de corupt și vulnerabil ca până la venirea ei?”, a scris Dodon.

Liderul PSRM a mai subliniat că ”sunt multe întrebări față de Maia Sandu, care ne fac să fim sceptici cu privire la integritatea ei de moralistă sfântă pe care și-o atribuie”.

”Am mai văzut noi politicieni idealiști care s-au dovedit a fi foarte pragmatici și cinici. Și noi nu uităm că cineva a dat asigurări la Washington că Maia va fi susținută de guvernare ca să devină șef de stat”, a punctat Dodon.

Fluxul de știri
0